Zonnepanelen

Wij verzorgen een totaaloplossing. Niet alleen de installatie van zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, maar ook de aansluiting op het net.

zonnepanelen-huis

Advies

Uitgebreid en persoonlijk advies

Binnenkort zonnepanelen kopen? Wij geven graag een persoonlijk advies. Om de best mogelijke situatie op uw dak te bewerkstelligen. 

Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak op locatie. We komen dan bij jou thuis je wensen en behoeften bespreken en maken graag persoonlijk kennis. 

Een afspraak op afstand is ook geen probleem. We zullen dan wel wat gegevens nodig hebben. Aan de hand van deze gegevens en jouw wensen zullen onze adviseurs een offerte opstellen die het beste past bij jouw situatie.

Wij bundelen onze expertises voor het beste resultaat.

Smart met Swart werkt samen met Zonnepanelen advies -en installatiebedrijf MetDeZon uit De Rijp.

Smart met Swart is de betrouwbare partner in het verduurzamen en moderniseren van een woning of bedrijf. Met meer dan twee decennia ervaring staan we klaar om je ruimte slim en duurzaam te maken, ongeacht of je een bedrijf bent dat uitgebreide technische plannen nodig heeft of een particulier die zijn woning wil upgraden.

MetDeZon is dé lokale aanbieder van zonnesystemen in Noord-Holland. In de afgelopen 15 jaar hebben zij ruim 70.000 complete systemen geleverd en zijn daarmee één van de grootste leveranciers van kwaliteitszonnepanelen van Nederland zijn!